"MET AFSTAND" WELLICHT HET GEZELLIGSTE GROEPSVERBLIJF VAN HEEL TERSCHELLING.

De overtocht

  • Een vakantie naar Terschelling begint eigenlijk al als de bootreis begint. Een prachtige, bijna twee uur durende, echte bootreis naar het eiland over de Waddenzee. Lekker op het bovendek genieten van het uitzicht en wachten tot de vuurtoren Brandaris in zicht komt. Dan de scheepstoeter en het havenplein. WE ZIJN ER ....!

Het huis

  • Na het afmeren is het maar 5 minuutjes lopen naar Huize Brandaris. Het huis staat achter de witte Westerkerk in het dorp West-Terschelling, Dit is het grootste dorp van het eiland. Het is een gezellige plaats met veel leuke winkeltjes, kroegen, terrasjes en de 'Brandaris', de oudste vuurtoren van Nederland (1574). De haven is op loopafstand en het wadstrand is aan het eind van de straat.

Het interieur

  • Het vakantiehuis is praktisch ingericht. Beneden is een zeer ruime woonkamer met een zit- en eetgedeelte. Er is verder een uitgebreide RVS-keuken, een bijkeuken en toiletten. Boven zijn 10 slaapkamers voor 1, 2, 3 of 4 personen, drie douches en twee toiletten. Naast het huis is een gezellig terras en een berging,

Het eiland

  • Het eiland Terschelling biedt mogelijkheden voor "Elck wat wils". Het is goed toeven en uitgaan in de kleine, gezellige dorpjes. Op het strand, het water, de duinen en de bossen zijn talloze activiteiten en mogelijkheden. Voor rustzoekers en mensen die ongestoord van de natuur willen genieten, is er plek genoeg.

© 2022 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | www.locosoft.nl